De leukste paarden strandlakens!

De leukste paarden strandlakens!

Paardenliefhebbers opgelet! De zomer staat voor de deur en dat wil je op het strand natuurlijk graag vieren in stijl en comfort met een leuk paarden strandlaken. De eerste zomerse temperaturen zijn al achter de rug en de zomervakantie is begonnen! Voor een paardenliefhebber als jij is er geen betere manier om te gaan ontspannen met een strandlaken waarop een of meerdere paarden sieren. In deze blog duiken we in de leukste strandlakens met de fantastische dieren.

Levendige paardenprint

Het merk Good Morning heeft enkele mooie strandlakens waarin een paard de hoofdrol heeft. Zo is het Good Morning Pablo strandlaken werkelijk waar een plaatje! De print is voorzien van een mooi wit paard dat heerlijk galoppeert door het zand dat opstuift. Het lijkt net of het dier dansend door het zand zweeft! De zon achter het paard zorgt voor een betoverend geheel.

Paarden in de wei!

Het Good Morning Horses strandlaken is voorzien van twee lichtbruine paarden die heerlijk door het gras lopen. De prachtige witte manen dansen in de lucht en de zon zorgt er voor dat de manen een mooie shine krijgen. Op de voorgrond zijn madeliefjes te zien waar de paarden naartoe lopen. Ga jij met ze mee op reis?

Paard en veulen strandlaken

Wil je graag een schattig strandlaken in je bezit? Dan is het Good Morning Foal strandlaken precies wat je zoekt. De print is voorzien van een bruin paard met haar veulen die door een bosrijk gebied loopt. Rondom het laken is een bloemenkrans aangebracht. Dit prachtige plaatje zorgt voor een echte eye-catcher op het strand!

Het mooiste paarden strandlaken

Het meest intrigerende strandlaken met een paard in de hoofdrol dat is door wel het Good Morning My Beauty strandlaken. De print is voorzien van een prachtig paard. Rondom is een krans van bloemen aangebracht die extra glans aan het laken geeft. Het is een ideale combinatie, wat een prachtige uitstraling geeft. De blauwe achtergrond zorgt voor een rustieke uitstraling, zodat de print met het paard goed tot uiting komt.

Het ideale paarden strandlaken

Een paarden badlaken is de perfecte metgezel voor de zomer vol plezier. Voor elke paardenliefhebber is een geschikt exemplaar aanwezig. Dompel je heerlijk onder in de mooie wereld van de paarden, terwijl je zelf geniet van een dagje strand en de zon. De paarden strandlakens zijn allen gemaakt van polyester velours, wat er voor zorgt dat het snel weer droogt nadat je na een duik in het wat terugkeert. Daarnaast voelt dit materiaal heerlijk zacht aan, zodat je heerlijk kan genieten op je paarden strandlaken!