Top 10 strandlakens van Good Morning voor kinderen en volwassenen

Top 10 strandlakens van Good Morning voor kinderen en volwassenen

De zomer klopt aan de deur, wat betekent dat er weer een heerlijke zomervakantie aankomt! Om optimaal te kunnen genieten en te ontspannen bij een dag naar het strand of aan het zwembad is een comfortabel strandlaken gewenst! Naast de functionaliteit van een strandlaken dat het vocht absorbeert en snel droogt wil je er natuurlijk ook luxueus en stijlvol bij liggen. Daarom heeft Ekstero.nl een top tien samengesteld van het prachtige merk Good Morning. Strandlakens van Good Morning staan bekend om hun kwaliteit en trendy designs. Hieronder een top tien samengesteld, waarin ruimte is voor grote strandlakens van 100×180 cm en strandlakens die meer geschikt zijn voor kinderen: 75×150 cm. Bij elk dessin staat de maat er bij. Welke print spreekt jou het meest aan?

10. Good Morning Surf

Kan jij niet wachten om de golven tegemoet te gaan? Dan is dit strandlaken met een print met surfplanken precies wat je nodig hebt! Het strandlaken is 100×180 cm groot, heeft een print van vijf surfplanken en op de achtergrond zie je een strand met palmbomen. Het badlaken is gemaakt van polyester velours, wat heerlijk zacht aanvoelt en sneldrogend is. Na het surfen ben je binnen een mum van tijd weer droog en kan je heerlijk genieten van de zonnestralen!

9. Good Morning Worldmap

Bekijk jij hele dagen vakantiewebsites om te zien waar je volgende reisbestemming naartoe gaat? Dan kan dit Good Morning Worldmap strandlaken natuurlijk niet ontbreken! De print toont een wereldkaart waarbij allerlei soorten dieren afgebeeld staan. Hierdoor heb je een prima overzicht wat je in een bepaald gedeelte van de wereld kan zien! Dit strandlaken is gemaakt van polyester velours en is 75×150 cm groot.

8. Good Morning strong

Ben jij fan van het boerenleven en tractoren? Dan kan je niet om dit Strong strandlaken van Good Morning heen. Deze groene trekker is bezig met het omploegen van het land. Met dit stranddoek flaneer je écht op het strand! Het laken is 75×150 cm groot en is gemaakt van polyester velours. 

7. Good Morning Flamingo

Met dit Flamingo strandlaken van Good Morning krijg je het ultieme vakantiegevoel. Want wat is dit een prachtige natuurprint. In het midden zie je een flamingo, maar het strandlaken komt helemaal tot leven door de mooie waterval op de achtergrond en de voorgrond is voorzien van enkele bloemen om een mooi geheel te vormen. Met dit badlaken trek je zeker de aandacht! Het is 100×180 cm groot en is gemaakt van polyester velours.

6. Good Morning Unicorn

Laat de magie tot leven komen met dit strandlaken van Good Morning. De prachtige print is voorzien van een eenhoorn. De achtergrond geeft de indruk dat deze eenhoorn zich in het universum bevindt. De roze, paarse achtergrond geeft een royale uitstraling en de blinkende sterren geven een extra mooi effect aan het badlaken. Het is 75×150 cm groot en is gemaakt van polyester velours.

5. Good Morning Beachy

Van dit strandlaken krijg je het ultieme zomergevoel! Dit badlaken van Good Morning heeft alles wat de zomer compleet maakt. Op de print zie je verschillende zeesterren, slippers, een zonnebril en een karakteristieke hoed. Aan de zijkant zijn ook diverse schelpen te zien. De blauwe achtergrond zorgt er voor dat alle figuren en attributen op de voorgrond goed tot uiting komen. Met dit strandlaken shine je écht! Het is 100×180 cm groot en is gemaakt van polyester velours.

4. Good Morning Buddy

Om helemaal in de zomerse stemming te komen hoef je niet langer te zoeken. Dit Good Morning Buddy strandlaken is dan precies wat je nodig hebt. De print is ontzettend geestig met het hondje op het strand met de veel te grote zonnebril, maar lopen we er niet allemaal zo bij op het strand? Heerlijk genieten op vakantie en aan het strand kan je optimaal met dit badlaken. Het is 75×150 cm groot en gemaakt van polyester velours.

3. Good Morning My Beauty

Dit strandlaken is voorzien van een prachtig paard dat versierd is met een krans met bloemen; wat een ideale combinatie! De mooie, witte manen die over het gezicht van het paard vallen geven een mooi effect. De blauwe achtergrond geven een rustieke uitstraling. Dit komt van pas als je heerlijk wil wegdommelen op het strand. Het paarden strandlaken is 75×150 cm groot en is gemaakt van polyester velours.

2. Good Morning Dino

Met dit Dino strandlaken gaan we 65 miljoen jaar terug in de tijd, maar wat een plaatje is deze print. Het Good Morning Dino laken is voorzien van verschillende dinosauriërs, de diverse kleuren en groottes van de dino’s in combinatie met het water en de bosrijke omgeving vormen een mooi geheel. Val heerlijk op met dit Dino strandlaken! Het is 75×150 cm groot en is gemaakt van polyester velours.

1. Good Morning Graffiti

Meer unieker ga je het niet vinden! Dit Graffiti strandlaken van Good Morning is voorzien van een mooie print waarin een muur te zien is die volledig gevuld is met graffiti art. De verschillende creaties in diverse kleuren zorgen er voor dat het strandlaken écht tot leven komt. Je trekt op het strand zeker de aandacht met dit unieke exemplaar! Dit stranddoek is 75×150 cm groot en is gemaakt van polyester velours.

Conclusie

Met deze top 10 strandlakens van het merk Good Morning kan de zomer beginnen! Of je nu op zoek bent naar een prachtig, kleurrijk design zoals het Graffiti badlaken of juist fan bent van paarden: Good Morning heeft voor iedereen wat wils. Zowel voor volwassenen als kinderen. Good Morning heeft nog een veel breder aanbod strandlakens. Je kan ook een kijkje nemen op de gehele strandlaken pagina om andere opties te overwegen.