Top 10 strandlakens van HIP voor kinderen en volwassenen

Top 10 strandlakens van HIP voor kinderen en volwassenen

De zomerperiode breekt weer aan en dat betekent dat de vlieg- of autovakanties weer voor de deur staan om heerlijk te genieten van een strandvakantie! Tijdens de vakantie is het ook lekker om af en toe lekker uit te rusten. En wat kan dat nu beter dan op een zacht en soepel strandlaken. Naast de functionaliteit van een badlaken wil je natuurlijk ook een kekke print, zodat je er royaal bij kan liggen. Ekstero.nl heeft een top tien samengesteld van het mooie merk HIP. In de top tien is er zowel rekening gehouden met volwassenen als met kinderen. De strandlakens variëren van 75×180 cm groott tot 100×180 cm. Bij elk dessin staat de maat erbij. Dit is onze top tien, maar welk strandlaken kies jij?

10. HIP Jimena strandlaken

De strandlakens van HIP hebben altijd een print met mandala’s erin. Deze zie je ook terug in het Jimena strandlaken. Hier zijn er drie van. Een gaat van licht- naar een donkere kleur en de andere twee gaan juist van donker naar licht. Het effect van het strandlaken komt daardoor goed tot uiting. Het strandlaken is 100×180 cm groot, is gemaakt van katoen wat zorgt dat het zacht aanvoelt en snel droogt.

9. HIP Bengta strandlaken

Dit bengta strandlaken van HIP is een opvallende verschijning. In het midden zie je een pauw, die in verschillende kleuren gesitueerd is op het laken. Voor de rest zijn de karatistieke mandala’s aanwezig in diverse kleuren en het laken is voor de rest versierd met diverse kleurrijke bloemen. Het strandlaken is 100×180 cm groot en is gemaakt van katoen.

8. HIP Yissa strandlaken

Dit Yissa strandlaken van het merk HIP is voorzien van een prachtige print met mandala’s. De groen, gele achtergrond en de groene bladeren geven een tropisch effect aan het badlaken. De groene kleuren afgewisseld met blauwe, oranje en roze kleurtinten geven het strandlaken een catchy vibe. Het strandlaken is 100×180 cm groot en is gemaakt van katoen.

7. HIP Novia strandlaken

Om helemaal tot rust te komen kan je het best kiezen voor dit HIP Novia strandlaken. De blauwe kleur geeft namelijk een rustieke uitstraling, wat ideaal is als je net uit het water komt en even heerlijk wil relaxen. De combinatie met mandala’s en de bloemen en bladeren geven een mooi speels effect. Het strandlaken is 100×180 cm groot en is gemaakt van katoen.

6. HIP Aluna strandlaken

Het Aluna strandlaken heeft een opvallende print. Het is voorzien van verschillende mandala’s en bloemen in donkere tinten van roze, maar ook lichte tinten zijn aanwezig. Er komt zo diepte in het laken, waardoor het er heel levendig uitziet. De mooie, felle kleuren zorgen er voor dat je echt een opvallend strandlaken treft met deze print. Het laken is 75×180 cm groot en is gemaakt van katoen.

5. HIP Isara strandlaken

Wat een tof strandlaken is dit! Door de combinatie met mandala’s en de uitgedoste olifant krijg je een Oosterse tint. De blauwe- en groene kleuren vormen een mooi geheel. De groene bladeren fleuren het laken verder op en de achtergrond heeft een licht, groene kleur. Het strandlaken is 100×180 cm groot en is gemaakt van katoen.

4. HIP Chess strandlaken

Het Chess strandlaken van de HIP Collection is voorzien van een prachtige bloemenzee gesitueerd op een licht, blauwe achtergrond. De mandala’s – het handelsmerk van het merk HIP – zijn natuurlijk subtiel ook aanwezig. Voor de rest is er nog een donkerblauwe vogel en een paars vlinder die rond fladdert aanwezig. Het strandlaken is 100×180 cm groot en is vervaardigd uit katoen.

3. HIP Cailani strandlaken

Wat een mooie print! Het Cailani strandlaken van HIP is voorzien van enkele mandala’s, een toekan en verschillende bloemen. De donkerblauwe achtergrond en de blauwe kleur van de mandala’s zorgen er voor dat de voorgrond met felle kleuren nog beter tot uiting komt. Flaneren doe je optimaal met dit Cailani strandlaken. Het laken is 100×180 cm groot en is vervaardigd uit katoen.

2. HIP Mystic strandlaken

Dit strandlaken heeft een prachtige kleurencombinatie! Het badlaken komt helemaal tot leven met de groene achtergrond die opgaat in de piekfijne blauwe lucht. Er situeren drie mandala’s, waarbij de middelste een magisch exemplaar vormt door de kleuren van de regenboog. Voor de rest zijn er diverse vlinders op de print te zien die heerlijk rondfladderen. Het Mystic strandlaken van HIP is 100×180 cm groot en gemaakt van katoen.

1. HIP Axelle strandlaken

Wat een plaatje is dit! Paars staat voor royaal en luxueus. Wil je er graag koninkelijk bijliggen dan mag dit strandlaken absoluut niet ontbreken. Het badlaken is voorzien van drie mandala’s in diagonale vorm en worden omringd door prachtige bloemen. Het dit laken ben je de échte king of queen van het strand! Het is 100×180 cm groot en is vervaardigd uit katoen.

Conclusie

De zomer kan beginnen met deze top 10 strandlakens van het merk HIP Collection. Met de leuke mandala’s in verschillende kleuren, de bloemen en de verschillende dieren die op de badlakens aanwezig zijn is er genoeg keuze om een bijpassende print te vinden! De lakens zijn allen voorzien van het OEKO Tex-label, wat aangeeft dat er geen chemische, gevaarlijke stoffen gebruikt zijn. Dit is goed voor je huid, milieu en gezondheid. Er zijn uiteraard nog meer HIP en andere merk strandlakens. Zit jouw ultieme laken er niet bij? Kijk dan even op de strandlaken pagina om een keuze te maken. Laat die zomer maar komen!