Descanso

De dekbedovertrekken van Descanso hebben prachtige dessins van klassiek tot romantisch. Dit geeft een luxe uitstraling. Er is keuze uit verschillende kleuren, mooie prints met bloemen tot overtrekken met strepen. Wat is jouw favoriet?

Luxe dekbedovertrekken

Dekbedhoezen van Descanso zijn vervaardigd uit organisch katoen-satijn, wat een hoogwaardige kwaliteit aangeeft. Katoen-satijn laat het overtrek glanzen. Daarnaast voelt het heerlijk zacht en soepel aan, neemt het snel vocht op en ademt het goed. Organisch katoen is milieuvriendelijker dan gewoon katoen. De dekbedovertrekken van Descanso zijn tevens voorzien van het OEKO Tex-label, wat aangeeft dat er geen gevaarlijke, chemische stoffen gebruikt zijn, wat goed is voor je gezondheid en huid.

Descanso overtrek online kopen

De luxe dekbedovertrekken van Descanso zijn gemakkelijk online te bestellen in onze webshop. Via de handige filteropties kan je de juiste keuze maken voor het materiaal en kleur. Heb je jouw keuze gemaakt? Dan gaan we na je bestelling direct aan de slag om jouw Descanso dekbedhoes zo snel mogelijk bij je thuis te laten bezorgen.

Descanso Novara dekbedovertrek – 2-persoons – 200×200/220 cm – Grey