Good Morning

Good Morning is een vrolijk, kleurrijk merk in de wereld van het beddengoed. Met frivole dekbedovertrekken betoveren de dessins vele slaapkamers. Er zijn dekbedovertrekken voor volwassenen, maar ook leuke kinderdekbedovertrekken met dierenprints, prachtige voertuigen en sport. Voor volwassenen zijn er eveneens prints van dieren, maar ook prachtige natuurprints of een bloemrijk dessin. Er is volop keuze, waardoor er voor eenieder een leuke, catchy print tussen zit.

Good Morning dekbedovertrekken in verschillende maten

Een Good Morning dekbedovertrek is te verkrijgen in verschillende afmetingen. Vrijwel de gehele collectie is voorzien van een eenpersoons overtrek (140×200/220 cm). Daarnaast zit in het standaard assortiment ook een tweepersoons dekbedhoes (200×200/220 cm) en zijn er ook lits-jumeaux varianten van 240×200/220 cm. Ben je op zoek naar een leuk dekbedovertrek van Good Morning, maar is een eenpersoons dekbedovertrek nog te groot? Geen probleem, veel kinderdekbedovertrekken zijn eveneens in een juniormaat te verkrijgen, ook wel peutermaat genoemd. Deze zijn 120×150 cm groot.

Good Morning dekbedovertrek en materiaal

Een dekbedovertrek van Good Morning is standaard te verkrijgen in katoen. Katoen is een ideaal materiaal voor beddengoed, omdat dit het gehele jaar geschikt is. Katoen ademt goed, neemt snel vocht op en voelt ook nog eens zacht en soepel aan voor optimaal slaapcomfort. Naast katoen biedt Good Morning ook flanellen dekbedovertrekken aan in dezelfde dessins. Een flanel dekbedovertrek is gemaakt van katoen, maar hierbij is het katoen licht geruwd waardoor er katoen-flanel ontstaat met een donslaagje; heerlijk zacht en warm! Een flanel dekbedovertrek is het meest geschikt voor de winter. Hierdoor kom je de winterse nachten goed door en wordt je uitgerust wakker.

Good Morning kussens, dekbedden en hoeslakens

Good Morning heeft naast dekbedovertrekken ook een kleine collectie hoofdkussens en dekbedden en een collectie hoeslakens. De hoeslakens zijn voorzien van diverse effen kleuren en in twee verschillende materialen: katoen en jersey. Jersey is een rekbare stof, en is vaak geschikt voor meer dan een maat.

Trendy strandlakens van Good Morning

Naast leuke dessins voor dekbedovertrekken heeft Good Morning ook een collectie strandlakens. Deze kleurrijke en vrolijke lakens zijn een echte eye-catcher op het strand of aan het zwembad. Strandlakens van Good Morning zijn zowel voor volwassenen als kinderen geschikt. Ga snel naar de strandlaken-pagina voor een overzicht van deze prachtige strandlakens.

Duurzaam beddengoed Good Morning

Good Morning dekbedovertrekken zijn allen voorzien van het OEKO-Tex label. Dit betekent dat er geen schadelijke stoffen gebruikt zijn bij het vervaardigen van het beddengoed. Dit is beter voor jouw huid en gezondheid. Daarnaast zijn de materialen die gebruikt zijn slijtvast en erg duurzaam, wat zorgt dat jij lang van je Good Morning beddengoed kan genieten!

Good Morning beddengoed kopen

Wil je graag een Good Morning dekbedovertrek online kopen? Of wil je graag klaar zijn voor het strandseizoen en ontbreekt er nog een kekke strandlaken? De keuze voor Good Morning is de juiste, met kleurrijke en frivole dessins zit je altijd goed. Via de handige filteropties kan je gemakkelijk kiezen voor een Good Morning exemplaar. Kom je er niet helemaal uit wat het beste materiaal voor jouw is of twijfel je over een dessin? Neem contact op met onze klantenservice.

Good Morning Deja dekbedovertrek – Lits-jumeaux – 240×200/220 cm – Multi