HIP

Op zoek naar een kleurrijk, feestelijk beddengoed? Kies dan voor het merk HIP! Een HIP dekbedovertrek is een echte eye-catcher met een combinatie van veel verschillende en opvallende kleuren. Je slaapkamer is nooit meer hetzelfde met een overtrek van HIP.

HIP dekbedovertrek kleuren

Met een HIP dekbedovertrek laat je je slaapkamer schitteren. De leuke en speelse kleuren die zijn toegevoegd maken HIP een zeer vrolijk merk. De leuke dessin zijn vaak uitgedost met zeer sterk aanwezige kleuren zoals rood, groen, roze en (licht-) blauw. HIP dekbedovertrekken zijn in verschillende materialen te verkrijgen. Het maakt dus niet uit of je op zoek bent naar een dekbedhoes voor in de zomer, de winter of in het voor- of najaar. Met een HIP dekbedovertrek is het altijd feest!

HIP Strandlakens

Naast dekbedovertrekken biedt HIP ook strandlakens in kleurrijke prints aan. Zo val je goed op bij het zwembad of op het strand. De prints op deze badlakens zijn alleen op de voorkant, aan de achterkant is een effen, bijpassende kleur toegepast. De strandlakens van HIP zijn gemaakt van velours katoen. Dit zorgt er voor dat je strandlaken snel weer droog is en ook nog eens soepel en zacht aanvoelt.

HIP en wassen

Strandlakens en dekbedovertrekken van HIP zijn geschikt voor de wasmachine en eveneens voor de droger. Om zeker te zijn tot welke temperatuur je jouw overtrek of badlaken kan wassen is het verstandig om op het label te kijken, zodat je niet te warm wast! Zo slaap je altijd op een fris en schoon dekbedovertrek en als de zon schijnt op een heerlijk zacht en soepel strandlaken.

HIP beddengoed en duurzaam

HIP beddengoed is voorzien van het OEKO Tex-label. Dit betekent dat er geen chemische, gevaarlijke stoffen zijn gebruikt. Dit is goed voor de gezondheid, huid en het milieu. Ook staat dit keurmerk voor de ecologische dimensie van duurzaamheid. In de specificaties op de productpagina kan je altijd zien of er naast het OEKO Tex keurmerk nog meer keurmerken van toepassing zijn. Met HIP bed- en badtextiel kies je voor een kleurrijke uitstraling, welk dessin past het best bij jouw?

HIP Abhita dekbedovertrek – Lits-jumeaux – 240×200/220 cm – Groen